کفپوش

کفپوش بیمارستانی

کفپوش صنعت آریا » کفپوش بیمارستانی
کفپوش بیمارستانی

کفپوش اپوکسی بیمارستانی

برای اینکه بیمارستان ها و آزمایشگاه ها و شرکت های دارویی بیشتر و بهتر از میکروب ها و آلودگی های موجود در این محیط ها به دور باشند باید الزاماتی در انتخاب نوع کفپوش های مورد استفاده رعایت کنند. بهترین نوع کفپوش برای این محیط، کفپوش های آنتی باکتریال ضد میکروب و آلودگی می باشد که نوعی بسیار حرفه ای از کفپوش اپوکسی است. از نکات مهم بهداشتی که باید مراکز بیمارستانی رعایت شود استفاده از کفپوش های یکپارچه، بدونه درز و آنتی باکتریال است.

اجرای کفپوش اپوکسی بیمارستان

کفپوش بخش مهمی از طراحی مراکز بهداشتی درمانی است، زیرا نقش کلیدی در حفظ محیطی ایمن و بهداشتی برای بیماران، کارکنان و بازدیدکنندگان دارد. کفپوش بیمارستانی انواع مختلفی دارد از جمله کفپوش‌های مورد استفاده در این مراکز می‌توان به کفپوش پی وی سی، لاستیک، پارکت و در نهایت کفپوش‌های رزینی اشاره نمود.

کفپوش‌ها همچنین باید به گونه ای طراحی شوند که نیازهای خاص مرکز مراقبت های بهداشتی را با در نظر گرفتن میزان تردد، جا به جایی و جای گذاری تجهیزات و نیز کنترل عفونت برآورده کند. در این مقاله به بررسی ویژگی‌های برجسته کفپوش‌های رزینی مورد استفاده در مراکز بهداشتی و درمانی و نیز اجرای آن‌ها می‌پردازیم.

ویژگی‌های برجسته کفپوش‌های رزینی

  • آنتی باکتریال بودن: یکی از اساسی‌ترین ویژگی‌های کفپوش‌های بیمارستانی مقاومت آن‌ها در برابر رشد و تکثیر میکروارگانیسم‌ها، باکتری و قارچ‌های احتمالی موجود در محل است.
  • نفوذ ناپذیری: کفپوش‌های رزینی بیمارستانی کاملا نفوذناپذیر بوده و به این ترتیب امکان رشد و تکثیر انواع میکروب در داخل بافت کفپوش و یا زیر آن وجود نخواهد داشت.
  • استحکام بالا: باتوجه به میزان تردد روی کفپوش‌های بیمارستانی، لازم است کفپوش مورد استفاده در این مراکز  از استحکام و دوام مناسبی برخوردار باشد. باتوجه به دوام بالای کفپوش‌های رزینی، هزینه نگهداری آن‌ها در طولانی مدت بسیار پایین بوده و از این حیث گزینه‌ای مقرون به صرفه محسوب می‌شوند.
  • یکپارچگی: از دیگر ویژگی‌های کفپوش‌های رزینی، یکپارچگی و عدم وجود درز در آن‌هاست.  به این ترتیب نفوذ مواد شوینده و آب  به زیر کفپوش و در نتیجه رشد و تکثیر قارچ‌ها ممکن نخواهد بود.
  • نظافت آسان: کفپوش‌های رزینی به آسانی و توسط مواد شوینده معمولی قابل شست و شو هستند، که باعث می شود و از گسترش عفونت جلوگیری کنند.
  • تردد آسان: به علت ماهیت کفپوش‌های رزینی(اپوکسی و پلی یورتان) در صورت استفاده از این کفپوش‌ها تردد پرسنل و نیز جا به جایی تجهیزات روی این سطوح به آسانی و بدون مشکل صورت خواهد گرفت.
  • مقاوم در برابر لغزش: کفپوش‌های رزینی بیمارستانی به گونه‌ای طراحی و اجرا می‌شوند که در برابر لغزش حتی در صورت وجود مایعات روی سطح مقاوم باشند. به این ترتیب از بروز حوادث ناگوار جلوگیری شده و نیز ایمنی بیماران و کارکنان بیمارستان نیز افزایش خواهد یافت.
  • مقاوم در برابر مواد شیمیایی: کفپوش‌های اپوکسی در برابر اثرات ناشی از استفاده از مواد شیمیایی مورد استفاده برای ضدعفونی سطوح مقاوم هستند.
  • زیبایی ظاهری: کفپوش های اپوکسی در رنگ ها و پرداخت های متنوعی تولید می شوند که به بیمارستان ها اجازه می دهد محیطی دلپذیر و دلپذیر را برای بیماران و بازدیدکنندگان خود ایجاد کنند.

اجرای کفپوش رزینی بیمارستانی

به طور کلی دو نوع مختلف از کفپوش‌های رزینی در مراکز بهداشتی و درمانی مورد استفاده قرار می‌گیرند:

  1. کفپوش‌های رزینی معمولی
  2. کفپوش‌های رزینی آنتی استاتیک

نوع اول تقریبا در همه بخش‌های مختلف بیمارستان همچون اتاق‌های استراحت و بستری، راهروها، آزمایشگاه ها و… قابل استفاده خواهد بود. اما از نوع دوم صرفا در اتاق‌های جراحی و یا اتاق‌های عکس برداری که احتمال بروز حوادث به علت جرقه الکتریکی بسیار بالا است استفاده می‌شود.

روند اجرای کفپوش‌های رزینی به صورت کلی مطابق مراحلی است که در این مقاله توضیح داده شده است.

در مرحله اول نسبت به آماده سازی سطح اقدام شده و سپس لایه اول اجرا می‌شود. پس از ان طی دو یا سه مرحله لایه میانی کفپوش اجرا شده و در نهایت نیز لایه رنگی به عنوان آخرین لایه کفپوش اجرا خواهد شد.

در خصوص اجرای کفپوش آنتی استاتیک نیز، پس از اجرای کامل لایه میانی، یک لایه پرایمر آنتی استاتیک اجرا دشه و سپس نسبت به قرار دادن نوار مسی جهت انتقال جریان به زمین اقدام شود. پس از اجرای کامل مشبندی، روکش رنگی انتی استاتیک اجرا می‌شود.

توجه داشته باشید که اجرای کفپوش بیمارستانی، به علت سر و صدای ناشی از عملیات و نیز بوی تند مواد مورد استفاده، در زمانی صورت گیرد که بخش مورد نظر به طور کامل تخلیه شده و هیچ گونه ترددی در مدت زمان اجرای کفپوش صورت نپذیرد.

کفپوش اپوکسی آنتی باکتریال

کفپوش اپوکسی آنتی باکتریال

کفپوش اپوکسی بیمارستان بازرگانان

کفپوش اپوکسی بیمارستان بازرگانان

کفپوش اپوکسی آنتی باکتریال بازرگانان

کفپوش اپوکسی آنتی باکتریال بیمارستان بازرگانان

کفپوش اپوکسی بیمارستان بازرگانان

کفپوش اپوکسی بیمارستان بازرگانان

نکات مهم اجرای کفپوش بیمارستانی

وقتی این نوع کفپوش را در بیمارستان ها و محیط هایی با همین خط و مشی اجرا میکنیم لبه های کفپوش در هنگام اتصال به دیوار و کف نیز با ظرافت خاصی انجام میشود تا دارای کوچکترین درز و شیاری نباشد و محل اجتماع میکروب ها و آلودگی ها نشود. این کفپوش اپوکسی کاملا در برابر انواع مایعات مقاوم است و هیچ نوعی از مایعات به داخل آن نفوذ نمیکند و در شست و شو نظافت هم بسیار سریع و راحت است.

از نکات مهم بهداشتی که باید مراکز بهداشتی رعایت شود استفاده از کفپوش های یکپارچه، بدون درز و آنتی باکتریال است. سیستم این کفپوش به دو صورت کفپوش مخصوص اتاق عمل و ریکاوری و کفپوش مربوط سایر بخش هاست.

<yoastmark class=

ویژگی های اصلی کفپوش بیمارستانی

کفپوش بخش مهمی از طراحی مراکز بهداشتی درمانی است، زیرا نقش کلیدی در حفظ محیطی ایمن و بهداشتی برای بیماران، کارکنان و بازدیدکنندگان دارد. کفپوش بیمارستانی انواع مختلفی دارد از جمله کفپوش‌های مورد استفاده در این مراکز می‌توان به کفپوش پی وی سی، لاستیک، پارکت و در نهایت کفپوش‌های رزینی اشاره نمود. کفپوش‌های بیمارستانی همچنین باید به گونه ای طراحی شوند که نیازهای خاص مرکز مراقبت های بهداشتی را با در نظر گرفتن میزان تردد، جا به جایی و جای گذاری تجهیزات و نیز کنترل عفونت برآورده کند.کفپوش بیمارستانی علاوه بر اینکه دارای خصوصیات ضد باکتریال و ضد ویروسی است، دارای خصوصیات ضد لغزش، ضد سایش و ضد ضربه نیز می‌باشد. این کفپوش به دلیل خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خود، به راحتی قابل شستشو و ضد عفونی است و می‌تواند در برابر مواد شیمیایی مورد استفاده در محیط‌های درمانی، مقاومت نشان دهد.

کفپوش مخصوص اتاق عمل و ریکاوری

ابتدا باید به‌ صورت هم‌ زمان ویژگی کفپوش آنتی استاتیک و کفپوش آنتی باکتریال را دارا باشد و خصوصیات آنها را رعایت شده باشند. کفپوش باید به آسانی تمیز شود و ضدجذب مایعات باشد. این ویژگی مهم برای حفظ بهداشت و تمیزی محیط اتاق عمل بسیار با اهمیت است. همچنین مقاومت بالایی در برابر مواد شیمیایی که ممکن است بر کفپوش ریخته شود داشته باشد.

کفپوش مکان‌های عمومی بیمارستان

برای مکان های عمومی فقط داشتن ویژگی آنتی باکتریال کافی است و این کفپوش باید به نحوی طراحی، فرمولاسیون و اجرا گردد که با شرایط سخت و ترددهای بسیار زیاد و سنگین که گاها به‌صورت تمام‌وقت (شبانه‌ روز) در حال استفاده است منطبق باشد.

کفپوش اتاق عمل

کف اتاق عمل

شرکت مهندسی کفپوش صنعت آریا سیستم کفپوش بیمارستانی را اختصاصاً جهت مراکز بهداشتی، درمانی و بیمارستانی، مراکز توان‌بخشی و دیگر مکان‌هایی که بهداشت در اولویت قرار دارد را پیشنهاد می‌دهد.

انواع کفپوش

دلیل استفاده از کفپوش آنتی باکتریال در بیمارستان

کفپوش آنتی باکتریال مخصوص جلوگیری از رشد هرگونه قارچ،باکتری و هرگونه بیماری است و هیچ باکتری روی سطح این کفپوش نمی تواند قرار بگیرد. این کفپوش ها به دلیل نداشتن درز و فرورفتگی در سطح خود، امکان وجود هر گونه حشره نیز در سطح آن وجود ندارد. ماده ی اصلی مورد استفاده برای ساخت کفپوش های آنتی باکتریال اپوکسی و پلی یورتان می باشد و عوامل تاثیرگذار بر اینکه از کثیفی ها جلوگیری می کنند، نقره ای است که در ساخت آنها به کار رفته است.

انواع کفپوش بیمارستانی

در اتاق ها و اتاق عمل بیمارستان ها براساس شرایط و میزان حساسیت و نیاز از کفپوش های اپوکسی متفاوتی استفاده می شود. انواع کفپوش های مورد استفاده در این محیط ها را به اختصار توضیح خواهیم داد:

می توانید در اتاق عمل ها، راهرو ها، داروخانه و حتی آشپزخانه ی بیمارستان به راحتی و بدون هیچ مشکلی استفاده کنید. این کفپوش ها با زیبایی و مقاومت بسیار بالایی که دارد در برابر تردد زیاد بیماران مقاوم بوده و بر روی روحیه ی بیماران نیز تاثیر مثبت دارد.

همچنین با دارا بودن خاصیت ضد باکتری خود از گسترش بیماری و آلودگی در محیط بیمارستان جلوگیری می کند. با استفاده از این کفپوش ها در هزینه های آینده بیمارستان بسیار می توان صرفه جویی کرد و از هزینه برای تعمیر کف آن در سال های آینده جلوگیری کرد.

کفپوش اپوکسی اتاق های بخش

کف اتاق های بخش

کفپوش PVC برای محیط های بهداشتی

کفپوش PVC یکی از پر استفاده ترین در محیط های بهداشتی است که بسیار مقاوم می باشد و در تردد های بسیار بالای بیمارستان استفاده می شود و از گذشته تا به حال نکات مثبت آن بر همگان اثبات شده است.

قیمت کفپوش بیمارستانی

قیمت آنها در جنس های مختلف، متفاوت است. همچنین قیمت تمام شده ی آن در بیمارستان های مختلف براساس میزان متراژ بیمارستان، کیفیت اپوکسی، تعداد اتاق ها و راهرو ها متغیر می شود. اما می توان به طور کلی این نکته را گفت که قیمت کفپوش های بیمارستانی ارزان تر از سایر تمام می شود و همچنین با اینکه باید استاندارد های زیادی را داشته باشند، این نکته بسیار می تواند حائز اهمیت باشد.

کفپوش دندانپزشکی

کفپوش اپوکسی دندانپزشکی

قیمت کفپوش اپوکسی بیمارستانی و نحوه محاسبات آن بر مبنای قیمت هر متر مربع کفپوش اپوکسی از چند گزینه تشکیل شده اند که ما میخواهیم به چند نمونه از آن ها اشاره کنیم.

  • مقاومت نهایی کفپوش به شدت افزایش می یابد.
  • آیتم در قیمت درصد رزین و متریال مصرفی بسیار موثر میباشد.
  • می‌تواند آیتم را متراژ محل نصب مشخص کند.
  • آیتم نوعی کفپوش مورد نظر کارفرما به شمار می آید.

ویژگی‌های کفپوش در محیط های بهداشتی

  • آنتی باکتریال بودن: یکی از اساسی‌ترین ویژگی‌های کفپوش‌های بیمارستانی مقاومت آن‌ها در برابر رشد و تکثیر میکروارگانیسم‌ها، باکتری و قارچ‌های احتمالی موجود در محل است.
  • نفوذ ناپذیری: کفپوش‌های رزینی بیمارستانی کاملا نفوذناپذیر بوده و به این ترتیب امکان رشد و تکثیر انواع میکروب در داخل بافت کفپوش و یا زیر آن وجود نخواهد داشت.
  • استحکام بالا: باتوجه به میزان تردد روی کفپوش‌های بیمارستانی، لازم است کفپوش مورد استفاده در این مراکز از استحکام و دوام مناسبی برخوردار باشد. باتوجه به دوام بالای کفپوش‌های رزینی، هزینه نگهداری آن‌ها در طولانی مدت بسیار پایین بوده و از این حیث گزینه‌ای مقرون به صرفه محسوب می‌شوند.
  • یکپارچگی: از دیگر ویژگی‌های کفپوش‌های رزینی، یکپارچگی و عدم وجود درز در آن‌هاست. به این ترتیب نفوذ مواد شوینده و آب  به زیر کفپوش بیمارستانی  و در نتیجه رشد و تکثیر قارچ‌ها ممکن نخواهد بود.
  • نظافت آسان: کفپوش‌های رزینی به آسانی و توسط مواد شوینده معمولی قابل شستشو هستند، و از گسترش عفونت جلوگیری کنند.کفپوش بیمارستان عموماً از موادی تهیه می‌شود که قابلیت ضدعفونی دارند، بنابراین می‌تواند به کاهش ریسک انتقال عفونت‌ها در بیمارستان‌ها کمک کند.
  • تردد آسان: به علت ماهیت کفپوش‌های رزینی(اپوکسی و پلی یورتان) در صورت استفاده از این کفپوش‌های بیمارستانی تردد پرسنل و نیز جا به جایی تجهیزات روی این سطوح به آسانی و بدون مشکل صورت خواهد گرفت.
  • مقاوم در برابر لغزش: کفپوش‌های رزینی بیمارستانی به گونه‌ای طراحی و اجرا می‌شوند که در برابر لغزش حتی در صورت وجود مایعات روی سطح مقاوم باشند. به این ترتیب از بروز حوادث ناگوار جلوگیری شده و نیز ایمنی بیماران و کارکنان را این کفپوش بیمارستانی افزایش خواهد یافت.
  • مقاوم در برابر مواد شیمیایی: کفپوش‌های اپوکسی در برابر اثرات ناشی از استفاده از مواد شیمیایی مورد استفاده برای ضدعفونی سطوح مقاوم هستند.
  • زیبایی ظاهری: کفپوش بیمارستانی در رنگ و پرداخت های متنوعی تولید می شوند که به بیمارستان ها اجازه می دهد محیطی دلپذیر و دلپذیر را برای بیماران و بازدیدکنندگان خود ایجاد کنند.

کاربرد کفپوش بیمارستانی

کفپوش اپوکسی بیمارستانی در بخش‌های مختلف بیمارستان کاربردهای متنوعی دارد. مهمترین کاربردهای کفپوش اپوکسی بیمارستانی عبارتند از:

در بخش اتاق جراحی، کفپوش اپوکسی با خصوصیات آنتی باکتریال و آنتی استاتیک استفاده می‌شود. همچنین در بخش رادیولوژی،کفپوش اپوکسی مقاوم در برابر اشعه ایکس استفاده می‌شود. این نوع کفپوش باعث کاهش بازتاب اشعه و جذب آنها می‌شود و برای ایمنی و بهداشت کارکنان و بیماران در برابر اشعه ایکس بسیار مهم است. در بخش راهروها یا اتاق بیمار که رفت و آمد زیادی دارند و خطر آلودگی و شیوع بیماری‌ها بالاست، می‌توان از کفپوش اپوکسی آنتی باکتریال استفاده کرد. این نوع کفپوش توانایی کنترل و جلوگیری از رشد و شیوع باکتری‌ها را دارد و به بهبود شرایط بهداشتی کمک می‌کند.

کاربرد کفپوش بیمارستانی

با استفاده از کفپوش اپوکسی بیمارستانی، نیازهای مختلف بخش‌های بیمارستان برطرف می‌شوند و به علاوه، ظاهر زیبا و یکپارچه‌ای را به محیط بیمارستان می‌بخشد که می‌تواند بر روحیه بیماران و همراهان آنها تأثیر مثبتی داشته باشد.

اجرای کفپوش رزینی بیمارستانی:

به طور کلی دو نوع مختلف از کفپوش‌های رزینی در مراکز بهداشتی و درمانی مورد استفاده قرار می‌گیرند:

  1. کفپوش‌های رزینی معمولی
  2. کفپوش‌های رزینی آنتی استاتیک

نوع اول تقریبا در همه بخش‌های مختلف بیمارستان همچون اتاق‌های استراحت و بستری، راهروها، آزمایشگاه ها و… قابل استفاده خواهد بود. اما از نوع دوم صرفا در اتاق‌های جراحی و یا اتاق‌های عکس برداری که احتمال بروز حوادث به علت جرقه الکتریکی بسیار بالا است استفاده می‌شود.

روند اجرای کفپوش‌های رزینی به صورت کلی مطابق مراحلی است که در این مقاله توضیح داده شده است.

در مرحله اول نسبت به آماده سازی سطح اقدام شده و سپس لایه اول اجرا می‌شود. پس از ان طی دو یا سه مرحله لایه میانی کفپوش اجرا شده و در نهایت نیز لایه رنگی به عنوان آخرین لایه کفپوش بیمارستانی  اجرا خواهد شد.

در خصوص اجرای کفپوش آنتی استاتیک نیز، پس از اجرای کامل لایه میانی، یک لایه پرایمر آنتی استاتیک اجرا دشه و سپس نسبت به قرار دادن نوار مسی جهت انتقال جریان به زمین اقدام شود. پس از اجرای کامل مشبندی، روکش رنگی انتی استاتیک اجرا می‌شود.

نحوه اجرای کفپوش در بیمارستان

باید در نظر داشته باشید که روی سطح های مختلف، کفپوش اپوکسی اعم از بتن، موزاییک و سنگ قابل اجرا میباشد. ولی اگر سطوح آسفالت باشد و با پستی و بلندی هایی همراه باشد، حتما باید سطح بتن را با موزائیک و پس از آن اپوکسی اجرا کنید. همچنین باید محیط های سست کف را کنده و آن را تخلیه کنید. بعد از تخلیه بخش های سست را تمیز نمایید. در مرحله بعد برای زبر شدن سطح را حساب کنید، این روش موجب به یک چسبندگی بسیار خوب در کفپوش بیمارستانی می‌شود.

یک نکته لازم برای اجرای این کفپوش، پروسه ای کاملا تخصصی میباشد. به این خاطر بهتر می باشد برای انجام این کار به فردی که حرفه ای است اختصاص داده شود تا به بهترین روش ممکن کفپوش را اجرا کند. به طور کلی هم می‌توانید در وقت خود صرفه جویی کنید و هم  یک کار با کیفیت و یکدست تحویل میگیرید.

نتیجه گیری در مورد کفپوش بیمارستانی

میدانید که نصب کفپوش بیمارستانی به تخصص بالایی نیاز دارد، زیرا به علت یک خراش کوچک می‌تواند برای تجمع باکتری ها و میکروب ها محل مناسبی باشد. پس با تیم حرفه ای نصب کفپوشان با تجربه ما تماس بگیرید تا پس از بررسی محل پروژه شما یک محیطی بهداشتی و ایمنی را برایتان فراهم سازتد.

سوالات متداول
  1. کفپوش بیمارستانی چیست؟
    در محیط بیمارستان به دلیل جلوگیری از شیوع عفونت ها و میکروب ها ملزم به رعایت اصول بهداشتی هستند ولی فقط رعایت این اصول کافی نیست و به فضای تمیز و قابل شست و شو و استریل نیاز دارند که استفاده از انواع کفپوش برای دستیابی به فضای استریل میسر میباشد.
  2. ویژگی های کفپوش بیمارستانی چیست؟
    به‌ صورت یکپارچه و دارای سطحی بی درز میباشد. به دلیل سبک و کم‌ حجم بودن میتواند از ایجاد گردوغبار جلوگیری کند. در برابر پارگی و پوسیدگی مقاوم می باشد و همچنین از نفوذ آب، روغن و سایر مایعات به خود هم جلوگیری می‌کند و در آخر در صورت آسیب‌ دیدگی ها میتواند به راحتی و با هزینه کم ترمیم و بازسازی صورت گیرد.
  3. از کفپوش بیمارستانی در کدام قسمت ها استفاده میشود؟
    می توانید در اتاق عمل ها، راهرو ها، داروخانه و آشپزخانه ی بیمارستان بدون هیچ گونه مشکلی از این کفپوش ها استفاده نمایید.
4.8/5 - (22 امتیاز)

6 Comments

  1. nikan hospital گفت:

    میشه برای زیبایی بیشتر از کفپوش های سه بعدی در بیمارستان استفاده کرد؟

    • کفپوش صنعت آریا گفت:

      بهتر است در بیمارستان ها و محیط های بهداشتی از کفپوش بیمارستانی استفاده شود. به خصوص کفپوش های آنتی استاتیک و آنتی باکتریال.

  2. میرحسینی گفت:

    سلام کفپوش های بیمارستانی را می توان ضدعفونی کرد؟

    • کفپوش صنعت آریا گفت:

      با سلام
      بله مزیت کفپوش های بیمارستانی قابلیت ضدعفونی و شستشو هست براحتی میتوانید با شوینده های مختلف شستشو دهید.

  3. نادری گفت:

    قیمت کفپوش بیمارستانی چقدر هست؟ برای کف مطب میخواستم از کفپوش بیمارستانی استفاده کنم.

    • کفپوش صنعت آریا گفت:

      قیمت دقیق برای کفپوش بیمارستانی نمیشه درنظر گرفت چون قیمت تحت تأثیر عوامل مختلف قرار می‌گیرد. عواملی مثل نوع پروژه، موقعیت مکانی پروژه، نحوه آماده‌سازی سطح و سایر عوامل می‌توانند تأثیر قابل توجهی که بر قیمت نهایی تاثیر میزاره.
      برای اطلاع از قیمت دقیق میتوانید با شماره 09126878824 بگیرید یا از جدول قیمت کفپوش اپوکسی اطلاع کسب کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × چهار =

کفپوش اپوکسی

ارائه انواع کفپوش اپوکسی با متریال بالا

رزومه ما

با مشتریان ما آشنا شوید

گواهینامه ها و افتخارات ما

بین المللی و داخلی

کد رال اپوکسی
کد رال رنگ